Sigrid Kaag luidt in Jinek noodklok over coronavirus in Afrika: "Komt bij ons terug"

Sigrid Kaag luidt in Jinek noodklok over coronavirus in Afrika: "Komt bij ons terug"

Europa, de Verenigde Staten en China gooien alles in de strijd in de oorlog tegen het coronavirus, maar ondertussen tekent zich ook in Afrika een stille ramp af. Sigrid Kaag luidt de noodklok: "Als we niet ingrijpen, keert het virus ook bij ons terug."

Sigrid Kaag luidt in <em>Jinek</em> noodklok over coronavirus in Afrika: &quot;Komt bij ons terug&quot; Europa, de Verenigde Staten en China gooien alles in de strijd in de oorlog tegen het coronavirus, maar ondertussen tekent zich ook in Afrika een stille ramp af. Sigrid Kaag luidt de noodklok: "Als we niet ingrijpen, keert het virus ook bij ons terug." MigrantenWanneer het coronavirus in Afrika tot een continentbrede paniek zal leiden, als gevolg van de vele doden en werkloosheid, is een nieuwe migrantenstroom richting Europa onvermijdelijk. Wanneer dat gebeurt op het moment dat het virus hier onder controle is, komt er weer een nieuwe stroom met besmettingsgevallen richting ons land. Daarnaast zal ook onze handel beschadigd worden, aldus de minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. Bekijk het gesprek met Sigrid Kaag in Jinek hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Sigrid Kaag over coronacrisis: "Ik mis de internationale aanpak" Bekijk deze video »
Talkshow :
Sigrid Kaag luidt in Jinek noodklok over coronavirus in Afrika: "Komt bij ons terug"

Migranten
Wanneer het coronavirus in Afrika tot een continentbrede paniek zal leiden, als gevolg van de vele doden en werkloosheid, is een nieuwe migrantenstroom richting Europa onvermijdelijk. Wanneer dat gebeurt op het moment dat het virus hier onder controle is, komt er weer een nieuwe stroom met besmettingsgevallen richting ons land. Daarnaast zal ook onze handel beschadigd worden, aldus de minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking.

Bekijk het gesprek met Sigrid Kaag in Jinek hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Bekijk ookJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Sigrid Kaag luidt in Jinek noodklok over coronavirus in Afrika: "Komt bij ons terug" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier