Zien: Charly Luske en Do zingen het prachtige nummer 'Shallow'

Zien: Charly Luske en Do zingen het prachtige nummer 'Shallow'

Zien: <em>Charly Luske</em> en <em>Do</em> zingen het prachtige nummer 'Shallow' Charly Luske en Do zijn te gast in het programma Tijd Voor MAX. Het duo zingt het bekende nummer 'Shallow' uit de film A Star Is Born door Bradley Cooper en Lady Gaga. Bekijk hierboven het hele nummer van Charly Luske en Do in Tijd Voor MAX. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Tijd Voor MAX terugkijken bij Gids.tv. Charly Luske doet Pinokkio na in Dancing on Ice Bekijk deze video » ADHDennis gemist? Een relatie hebben met een ADHD'er, hoe is dat nou? Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Charly Luske en Do zingen het prachtige nummer 'Shallow'

Charly Luske en Do zijn te gast in het programma Tijd Voor MAX. Het duo zingt het bekende nummer 'Shallow' uit de film A Star Is Born door Bradley Cooper en Lady Gaga.

Bekijk hierboven het hele nummer van Charly Luske en Do in Tijd Voor MAX. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Tijd Voor MAX terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Charly Luske en Do zingen het prachtige nummer 'Shallow' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV