Jort Kelder over coronamaatregelen: "Bejaarden minder belangrijk voor economie" (video)

Jort Kelder over coronamaatregelen: "Bejaarden minder belangrijk voor economie" (video)

Jort Kelder is een van de weinigen die momenteel zijn minder populaire mening over de coronamaatregelen nog durft te laten horen. Hij maakt zich zorgen over de economie en vreest dat die onnodig hard getroffen wordt: "Wat als je die 81% van de mensen die niet of nauwelijks last hebben van het virus gewoon laat doorleven?"

Bejaarden minder belangrijk voor economie
Hij denkt dat die grote groep gewoon hun werk moeten kunnen doen en vervolgt: "Die bejaarden die nu doodgaan, god hebbe hun ziel, maar die zijn voor de economie in die zin minder belangrijk. Dat zijn mensen met pensioen."

Jort Kelder over <em>coronamaatregelen</em>: &quot;Bejaarden minder belangrijk voor economie&quot; (video) Jort Kelder is een van de weinigen die momenteel zijn minder populaire mening over de coronamaatregelen nog durft te laten horen. Hij maakt zich zorgen over de economie en vreest dat die onnodig hard getroffen wordt: "Wat als je die 81% van de mensen die niet of nauwelijks last hebben van het virus gewoon laat doorleven?" Bejaarden minder belangrijk voor economieHij denkt dat die grote groep gewoon hun werk moeten kunnen doen en vervolgt: "Die bejaarden die nu doodgaan, god hebbe hun ziel, maar die zijn voor de economie in die zin minder belangrijk. Dat zijn mensen met pensioen." Niet iedereen opsluitenKelder komt vervolgens met een idee: "Is het niet een idee om die 19% met alle kracht te beschermen maar de rest van het land gewoon laat doordraaien zonder dat iedereen zich op moest sluiten in zijn huis, terwijl velen niets te vrezen hebben." Bekijk het fragment van JortCall hierboven, waarin na ongeveer 9min15 het bovenstaande besproken wordt. Bekijk ook Damiaan Denys: "Coronacrisis belast jongeren met grote problemen, door ouderen te redden" Bekijk deze video » Jort Kelder: "Ik derf dit crisisje zo'n 150.000 tot 200.000 euro" (video) Bekijk deze video »
JortCall

JortCall Toen op een kwade dag in tijden van Corona al zijn optredens werden gecanceld, staarde journalist/presentator Jort Kelder plotseling in een maagdelijke agenda. Na drie dagen uitslapen was daar het idee: waarom geen dagelijks belletje met een paar slimme opinieleiders en experts de lastige vragen van deze dagen? Zo werd de JortCall geboren. Het virtuele koffie-automaatgesprek voor thuistikkers, kantoorknuppels en sofasurfers, iedere dag om 11u stipt. Laat je infecteren met de JortCall, het enige virus waar je gehecht aan raakt. Abonneer je via www.jortcall.nl

Posted by JortCall on Thursday, April 2, 2020
Nieuws :
Jort Kelder over coronamaatregelen: "Bejaarden minder belangrijk voor economie" (video)

Niet iedereen opsluiten
Kelder komt vervolgens met een idee: "Is het niet een idee om die 19% met alle kracht te beschermen maar de rest van het land gewoon laat doordraaien zonder dat iedereen zich op moest sluiten in zijn huis, terwijl velen niets te vrezen hebben." Bekijk het fragment van JortCall hierboven, waarin na ongeveer 9min15 het bovenstaande besproken wordt.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jort Kelder over coronamaatregelen: "Bejaarden minder belangrijk voor economie" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV