Gerard Joling vermaakt zich prima thuis: bekijk de hilarische beelden

Gerard Joling vermaakt zich prima thuis: bekijk de hilarische beelden

<em>Gerard Joling</em> vermaakt zich prima thuis: bekijk de hilarische beelden Gerard Joling mag dan aan huis gekluisterd zijn door de coronacrisis, hij vermaakt zich nog opperbest. Vandaag kreeg hij weer bezoek, onder meer van een vrouw die zijn jacuzzi schoon kwam maken. En dat leidt tot veel hilariteit. "Je hebt geen hogedrukspuit hè?" vraagt de vrouw, voorovergebogen bij het tuinkraantje. "Nou, als ik je kont zo zie dan lukt dat wel met die hoge druk!" grapt Joling. Bekijk de hilarische beelden van Gerard Joling hierboven. Bekijk ook Wat doet Gerard Joling in quarantaine? Bekijk hier zijn laatste vlog Bekijk deze video » Video: Gerard Joling laat zien wat thuisquarantaine met je lichaam doet Bekijk deze video »
Entertainment :
Gerard Joling vermaakt zich prima thuis: bekijk de hilarische beelden

Gerard Joling mag dan aan huis gekluisterd zijn door de coronacrisis, hij vermaakt zich nog opperbest. Vandaag kreeg hij weer bezoek, onder meer van een vrouw die zijn jacuzzi schoon kwam maken. En dat leidt tot veel hilariteit. "Je hebt geen hogedrukspuit hè?" vraagt de vrouw, voorovergebogen bij het tuinkraantje. "Nou, als ik je kont zo zie dan lukt dat wel met die hoge druk!" grapt Joling.

Bekijk de hilarische beelden van Gerard Joling hierboven.


Bekijk ook

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gerard Joling vermaakt zich prima thuis: bekijk de hilarische beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV