Marieke Lucas Rijneveld op shortlist 'International Booker Prize': Bekijk hier het interview in Tims ^ tent

Marieke Lucas Rijneveld op shortlist 'International Booker Prize': Bekijk hier het interview in Tims ^ tent

<em>Marieke Lucas Rijneveld</em> op shortlist 'International Booker Prize': Bekijk hier het interview in <em>Tims ^ tent</em> Het boek 'De avond is ongemak' van schrijver Marieke Lucas Rijneveld is doorgedrongen tot de shortlist van de International Booker Prize 2020. RomanMarieke is de allereerste Nederlander ooit die op de shortlist is gekomen. De International Booker Prize 2020 is namelijk de meest prestigieuze prijs voor in het Engels vertaalde literatuur. De winnaar wordt op 19 mei bekendgemaakt en krijgt een bedrag van 50.000 euro. Alles over 'De avond is ongemak'In de laatste 'Tims ^ tent': maar dan op een eiland praat Tim den Besten met de talentvolle schrijver over haar liefde voor schrijven, haar roman en Jan Wolkers. Bekijk in de video hierboven het hele interview van Marieke Lucas Rijneveld bij 'Tims ^ tent'. Özcan Akyol over zijn Boekenweekessay: "De grootste vijand van de literaire wereld is de literaire wereld" Bekijk deze video » DWDD: Vijftien dwarse Nederlandse schrijvers die de literatuur veranderden Bekijk deze video »
Entertainment :
Marieke Lucas Rijneveld op shortlist 'International Booker Prize': Bekijk hier het interview in Tims ^ tent

Het boek 'De avond is ongemak' van schrijver Marieke Lucas Rijneveld is doorgedrongen tot de shortlist van de International Booker Prize 2020.

Roman
Marieke is de allereerste Nederlander ooit die op de shortlist is gekomen. De International Booker Prize 2020 is namelijk de meest prestigieuze prijs voor in het Engels vertaalde literatuur. De winnaar wordt op 19 mei bekendgemaakt en krijgt een bedrag van 50.000 euro.

Alles over 'De avond is ongemak'
In de laatste 'Tims ^ tent': maar dan op een eiland praat Tim den Besten met de talentvolle schrijver over haar liefde voor schrijven, haar roman en Jan Wolkers.

Bekijk in de video hierboven het hele interview van Marieke Lucas Rijneveld bij 'Tims ^ tent'.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Marieke Lucas Rijneveld op shortlist 'International Booker Prize': Bekijk hier het interview in Tims ^ tent of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV