Soullegende Bill Withers overleden: bekijk hier zijn grootste hit 'Ain't No Sunshine'

Soullegende Bill Withers overleden: bekijk hier zijn grootste hit 'Ain't No Sunshine'

Soullegende <em>Bill Withers</em> overleden: bekijk hier zijn grootste hit 'Ain't No Sunshine' De Amerikaanse soullegende Bill Withers is op 81-jarige leeftijd overleden aan hartproblemen. Dat meldt zijn familie aan persbureau AP. Muziekwereld rouwtWithers werd in de jaren 70 wereldberoemd met hits als Lean On Me, Ain't No Sunshine en Lovely Day. Halverwege de jaren tachtig stopte Withers met het maken van muziek, maar zijn soulvolle liedjes zijn nog steeds een inspiratie voor vele generaties muzikanten na hem. Beluister in de video hierboven de grootste hit 'Ain't No Sunshine' van de overleden zanger Bill Withers. Laatste DWDD: Michelle David zingt 'Respect' van Aretha Franklin Bekijk deze video » Video: OG3NE maakt indruk met Bohemian Rhapsody Bekijk deze video »
Entertainment :
Soullegende Bill Withers overleden: bekijk hier zijn grootste hit 'Ain't No Sunshine'

De Amerikaanse soullegende Bill Withers is op 81-jarige leeftijd overleden aan hartproblemen. Dat meldt zijn familie aan persbureau AP.

Muziekwereld rouwt
Withers werd in de jaren 70 wereldberoemd met hits als Lean On Me, Ain't No Sunshine en Lovely Day. Halverwege de jaren tachtig stopte Withers met het maken van muziek, maar zijn soulvolle liedjes zijn nog steeds een inspiratie voor vele generaties muzikanten na hem.

Beluister in de video hierboven de grootste hit 'Ain't No Sunshine' van de overleden zanger Bill Withers.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Soullegende Bill Withers overleden: bekijk hier zijn grootste hit 'Ain't No Sunshine' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV