Zien: Dave en Dries Roelvink worden belachelijk gemaakt in Wie het laatst lacht

Zien: Dave en Dries Roelvink worden belachelijk gemaakt in Wie het laatst lacht

Zien: Dave en Dries Roelvink worden belachelijk gemaakt in <em>Wie het laatst lacht</em> In Wie Het Laatst Lacht neemt Wendy van Dijk bekende en onbekende Nederlanders in de maling. Verborgen cameraIn het nieuwe programma van SBS is helemaal niemand veilig, want dankzij de nieuwste verborgen cameratechnieken kan Van Dijk ongestoord haar werk doen. Bekijk in de video hierboven de grap die Wendy uithaalde met Dave en Dries Roelvink. Wie Het Laatst Lacht is elke vrijdag om 20:30 te zien op SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van Wie Het Laatst Lacht terugkijken bij Gids.tv. Zien: Rico Verhoeven heeft irritantste interview ooit in Wie het laatst lacht Bekijk deze video » Wie het laatst lacht: Wendy van Dijk maakt het deze schilder HEEL moeilijk Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Dave en Dries Roelvink worden belachelijk gemaakt in Wie het laatst lacht

In Wie Het Laatst Lacht neemt Wendy van Dijk bekende en onbekende Nederlanders in de maling.

Verborgen camera
In het nieuwe programma van SBS is helemaal niemand veilig, want dankzij de nieuwste verborgen cameratechnieken kan Van Dijk ongestoord haar werk doen. Bekijk in de video hierboven de grap die Wendy uithaalde met Dave en Dries Roelvink.

Wie Het Laatst Lacht is elke vrijdag om 20:30 te zien op SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van Wie Het Laatst Lacht terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Dave en Dries Roelvink worden belachelijk gemaakt in Wie het laatst lacht of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV