Wat gaat Mark Rutte het zonnige weekend doen?

Wat gaat Mark Rutte het zonnige weekend doen?

Wat gaat <em>Mark Rutte</em> het zonnige weekend doen? Verslaggever Jaïr Ferwerda ging op pad in Den Haag en had het heel verrassend over....corona. Uiteraard deed hij dat op zijn kenmerkende en vaak luchtige wijze. Hij spreekt onder andere met Mark Rutte. Wat gaat die het zonnige weekend doen? "Blijf zoveel mogelijk thuis", is zijn niet onverwachte reactie. Een tip van de minister president over wat we dan wel moeten gaan doen, als we het park niet in kunnen, zit er helaas niet in. Bekijk het fragment van Jinek hierboven. Bekijk ook Jinek gemist? Zorgmedewerkers in Rotterdam worden binnenkort getest op het coronavirus Bekijk deze video » Jinek gemist? Extreem hoge werkdruk in de zorg: "Op mijn afdeling stond een verpleegkundige te huilen" Bekijk deze video »
TV :
Wat gaat Mark Rutte het zonnige weekend doen?

Verslaggever Jaïr Ferwerda ging op pad in Den Haag en had het heel verrassend over....corona. Uiteraard deed hij dat op zijn kenmerkende en vaak luchtige wijze. Hij spreekt onder andere met Mark Rutte. Wat gaat die het zonnige weekend doen? "Blijf zoveel mogelijk thuis", is zijn niet onverwachte reactie. Een tip van de minister president over wat we dan wel moeten gaan doen, als we het park niet in kunnen, zit er helaas niet in. Bekijk het fragment van Jinek hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wat gaat Mark Rutte het zonnige weekend doen? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV