Miljuscha Witzenhausen emotioneel: "Ik mis mijn oma door de coronamaatregelen"

Miljuscha Witzenhausen emotioneel: "Ik mis mijn oma door de coronamaatregelen"

Miljuschka Witzenhausen laat weten dat ze al het nieuws over de coronacrisis een beetje probeert te vermijden: "Ik steek volledig mijn kop in het zand en probeer iedere dag een feestje te maken thuis door zoveel mogelijk te koken en zoveel mogelijk mensen eten te geven."

Oma
In de studio bij Jinek, waar ze het onderwerp niet langer kan ontwijken, komt het echter alsnog hard binnen: "Wat ik het heftigst vind, en dat zal iedereen die kwetsbare ouderen om zich heen heeft hebben, is dat ik mijn oma al heel lang niet heb gezien. Die mis ik ontzettend erg."

<em>Miljuscha Witzenhausen</em> emotioneel: &quot;Ik mis mijn oma door de coronamaatregelen&quot; Miljuschka Witzenhausen laat weten dat ze al het nieuws over de coronacrisis een beetje probeert te vermijden: "Ik steek volledig mijn kop in het zand en probeer iedere dag een feestje te maken thuis door zoveel mogelijk te koken en zoveel mogelijk mensen eten te geven." OmaIn de studio bij Jinek, waar ze het onderwerp niet langer kan ontwijken, komt het echter alsnog hard binnen: "Wat ik het heftigst vind, en dat zal iedereen die kwetsbare ouderen om zich heen heeft hebben, is dat ik mijn oma al heel lang niet heb gezien. Die mis ik ontzettend erg." EenzaamHet maakt haar begrijpelijkerwijs emotioneel. De sympathieke tv-kok herpakt zich echter al snel en vervolgt: "Ik weet gewoon dat er heel veel mensen zijn die heel eenzaam zijn op dit moment." Bekijk het fragment van Jinek hierboven. Bekijk ook Video: Zo overleeft Miljuschka Witzenhausen de coronacrisis Bekijk deze video » Wat gaat Mark Rutte het zonnige weekend doen? Bekijk deze video »
TV :
Miljuscha Witzenhausen emotioneel: "Ik mis mijn oma door de coronamaatregelen"

Eenzaam
Het maakt haar begrijpelijkerwijs emotioneel. De sympathieke tv-kok herpakt zich echter al snel en vervolgt: "Ik weet gewoon dat er heel veel mensen zijn die heel eenzaam zijn op dit moment." Bekijk het fragment van Jinek hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Miljuscha Witzenhausen emotioneel: "Ik mis mijn oma door de coronamaatregelen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV