Weerbericht: "Zonnig weekend met twintigers op de thermometer" (video)

Weerbericht: "Zonnig weekend met twintigers op de thermometer" (video)

"De temperatuur loopt steeds verder op en we krijgen zelfs twintigers op de thermometer", aldus weervrouw Amara Onwuka. Juist het eerste warme weekend van het jaar wordt het alle Nederlanders ten stelligste ontraden om de parken en stranden op te zoeken, om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

<em>Weerbericht</em>: &quot;Zonnig weekend met <em>twintigers</em> op de thermometer&quot; (video) "De temperatuur loopt steeds verder op en we krijgen zelfs twintigers op de thermometer", aldus weervrouw Amara Onwuka. Juist het eerste warme weekend van het jaar wordt het alle Nederlanders ten stelligste ontraden om de parken en stranden op te zoeken, om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Hoge temperaturenDat wordt voor sommige mensen, die in kleine flatjes wonen, vermoedelijk een uitdaging. Zondag wordt het namelijk echt warm en ook volgende week is het zeer aangenaam. "We krijgen heel veel zon op zondag en ook de dagen daarna houden we te maken met een zuidelijke aanvoer en daardoor hoge temperaturen", aldus Onwuka. Bekijk hierboven het hele weerbericht van Weer.nl. Weersverwachting komende 5 dagen Bekijk ook Wat gaat Mark Rutte het zonnige weekend doen? Bekijk deze video »
Weer :
Weerbericht: "Zonnig weekend met twintigers op de thermometer" (video)

Hoge temperaturen
Dat wordt voor sommige mensen, die in kleine flatjes wonen, vermoedelijk een uitdaging. Zondag wordt het namelijk echt warm en ook volgende week is het zeer aangenaam. "We krijgen heel veel zon op zondag en ook de dagen daarna houden we te maken met een zuidelijke aanvoer en daardoor hoge temperaturen", aldus Onwuka. Bekijk hierboven het hele weerbericht van Weer.nl.

Weersverwachting komende 5 dagen

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Weerbericht: "Zonnig weekend met twintigers op de thermometer" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV