Zien: Zo gaat het eraan toe op de corona-afdeling in Brabant (Nieuwsuur)

Zien: Zo gaat het eraan toe op de corona-afdeling in Brabant (Nieuwsuur)

Zien: Zo gaat het eraan toe op de corona-afdeling in Brabant (Nieuwsuur) Nieuwsuur mocht dit weekend bij hoge uitzondering meekijken op de corona-afdelingen van het ziekenhuis, dat midden in de Brabantse corona-brandhaard ligt. Hard werkenEen afdeling vol ernstig zieke coronapatiënten. Het personeel werkt al wekenlang ongelooflijk hard om het grote aantal patiënten de beste zorg te geven. ''We lopen een marathon'', vertelt een van de verpleegkundigen Veel angstOp de IC liggen nu 27 patiënten, oude maar ook jonge mensen, in een kunstmatige coma. Het in slaap brengen is een heftig moment, vertelt een IC-verpleegkundige. ''Patiënten hebben doodsangst in hun ogen, omdat ze weten wat ze misschien te wachten staat.'' Bekijk de heftige docu van Nieuwsuur in de video hierboven. Nieuwsuur: Vluchtelingenkamp op Lesbos is een tikkende tijdbom Bekijk deze video » Nieuwsuur: Na zes jaar onderzoek zal het proces tegen MH17 verdachten beginnen Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Zo gaat het eraan toe op de corona-afdeling in Brabant (Nieuwsuur)

Nieuwsuur mocht dit weekend bij hoge uitzondering meekijken op de corona-afdelingen van het ziekenhuis, dat midden in de Brabantse corona-brandhaard ligt.

Hard werken
Een afdeling vol ernstig zieke coronapatiënten. Het personeel werkt al wekenlang ongelooflijk hard om het grote aantal patiënten de beste zorg te geven. ''We lopen een marathon'', vertelt een van de verpleegkundigen

Veel angst
Op de IC liggen nu 27 patiënten, oude maar ook jonge mensen, in een kunstmatige coma. Het in slaap brengen is een heftig moment, vertelt een IC-verpleegkundige. ''Patiënten hebben doodsangst in hun ogen, omdat ze weten wat ze misschien te wachten staat.''

Bekijk de heftige docu van Nieuwsuur in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Zo gaat het eraan toe op de corona-afdeling in Brabant (Nieuwsuur) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV