Zien: Donald Trump wil geen mondkap ondanks overheidsadvies

Zien: Donald Trump wil geen mondkap ondanks overheidsadvies

Zien: <em>Donald Trump</em> wil geen mondkap ondanks overheidsadvies De Amerikaanse regering raadt burgers aan stoffen maskers te dragen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, vertelde president Donald Trump vrijdag. Niet luisteren naar overheidsadviesDaar voegde de president wel aan toe dat hij het advies zelf niet zal opvolgen en in het openbaar geen mondkapje zal dragen. "Ik wil het gewoon niet dragen", zei Trump. "Ik denk dat een gezichtsmasker dragen terwijl ik presidenten, premiers, dictators, koningen, koninginnen begroet.. Ik zie het gewoon niet zo voor me voor mezelf". Bekijk het hele item in de video van de NOS hierboven. President Trump over corona: "Amerika rond Pasen voorledig open" Bekijk deze video » Video: Donald Trump doet opnieuw coronatest Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Donald Trump wil geen mondkap ondanks overheidsadvies

De Amerikaanse regering raadt burgers aan stoffen maskers te dragen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, vertelde president Donald Trump vrijdag.

Niet luisteren naar overheidsadvies
Daar voegde de president wel aan toe dat hij het advies zelf niet zal opvolgen en in het openbaar geen mondkapje zal dragen. "Ik wil het gewoon niet dragen", zei Trump. "Ik denk dat een gezichtsmasker dragen terwijl ik presidenten, premiers, dictators, koningen, koninginnen begroet.. Ik zie het gewoon niet zo voor me voor mezelf".

Bekijk het hele item in de video van de NOS hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Donald Trump wil geen mondkap ondanks overheidsadvies of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV