De grote finale van De Alleskunner: bekijk hier alvast de eerste beelden

De grote finale van De Alleskunner: bekijk hier alvast de eerste beelden

De grote finale van <em>De Alleskunner</em>: bekijk hier alvast de eerste beelden In De Alleskunner storten maar liefst honderd deelnemers zich op een afvalrace vol verrassende opdrachten, om te bepalen wie de beste allrounder is. Wie lukt het om 99 spellen lang niet als laatste te eindigen? Bekijk in de video hierboven de allerlaatste promo van dit seizoen. De grote finale van De Alleskunner is om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van De Alleskunner terugkijken bij Gids.tv. Married At First Sight-deelnemers krijgen tweede kans: vanaf vandaag bij Videoland Bekijk deze video » RTL Boulevard: Big Brother-deelnemers zeer emotioneel door corona-nieuws Bekijk deze video »
Entertainment :
De grote finale van De Alleskunner: bekijk hier alvast de eerste beelden

In De Alleskunner storten maar liefst honderd deelnemers zich op een afvalrace vol verrassende opdrachten, om te bepalen wie de beste allrounder is. Wie lukt het om 99 spellen lang niet als laatste te eindigen? Bekijk in de video hierboven de allerlaatste promo van dit seizoen.

De grote finale van De Alleskunner is om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van De Alleskunner terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De grote finale van De Alleskunner: bekijk hier alvast de eerste beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV