Bijzondere beelden: Door duikmaskers van de Decathlon krijgen coronapatiënten zuurstof

Bijzondere beelden: Door duikmaskers van de Decathlon krijgen coronapatiënten zuurstof

Bijzondere beelden: Door duikmaskers van de <em>Decathlon</em> krijgen coronapatiënten zuurstof Een snorkelmasker van twee tientjes kan voor veel coronapatiënten met ademhalingsklachten wel eens de oplossing zijn. De Universiteit Twente heeft het masker om weten te bouwen tot ademhaling ondersteunende apparatuur. NoodoplossingNiet alleen voor het tekort aan beademingsapparatuur, maar ook voor dat aan beademingsmaskers heeft de Universiteit Twente een oplossing in de maak. Duikmaskers van sportzaak Decathlon blijken uitkomst te bieden. Bekijk in de video van RTL Nieuws het hele item over de bijzondere uitvinding. Coronavirus: dit zijn de symptomen Bekijk deze video » Zien: Donald Trump wil geen mondkap ondanks overheidsadvies Bekijk deze video »
Nieuws :
Bijzondere beelden: Door duikmaskers van de Decathlon krijgen coronapatiënten zuurstof

Een snorkelmasker van twee tientjes kan voor veel coronapatiënten met ademhalingsklachten wel eens de oplossing zijn. De Universiteit Twente heeft het masker om weten te bouwen tot ademhaling ondersteunende apparatuur.

Noodoplossing
Niet alleen voor het tekort aan beademingsapparatuur, maar ook voor dat aan beademingsmaskers heeft de Universiteit Twente een oplossing in de maak. Duikmaskers van sportzaak Decathlon blijken uitkomst te bieden.

Bekijk in de video van RTL Nieuws het hele item over de bijzondere uitvinding.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bijzondere beelden: Door duikmaskers van de Decathlon krijgen coronapatiënten zuurstof of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV