Video: Molenaars Kinderdijk pleiten voor noodfonds: "Het is wel erfgoed"

Video: Molenaars Kinderdijk pleiten voor noodfonds: "Het is wel erfgoed"

Video: Molenaars <em>Kinderdijk</em> pleiten voor noodfonds: &quot;Het is wel erfgoed&quot; Ook de molenaars in Kinderdijk hebben het zwaar door de coronacrisis. De toeristenstroom is helemaal opgedroogd en komt er dus geen geld meer binnen voor noodzakelijk onderhoud. Er moet dus geld vrijkomen: "De erfgoedsector bestaat vooral uit goedwillende, kleine stichtingen, die niet hard schreeuwen. Wij zijn wat groter en nemen het graag voor hen op." Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook MAX Vakantieman gemist? Weten toeristen wel waar Kinderdijk ligt? Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Molenaars Kinderdijk pleiten voor noodfonds: "Het is wel erfgoed"

Ook de molenaars in Kinderdijk hebben het zwaar door de coronacrisis. De toeristenstroom is helemaal opgedroogd en komt er dus geen geld meer binnen voor noodzakelijk onderhoud. Er moet dus geld vrijkomen: "De erfgoedsector bestaat vooral uit goedwillende, kleine stichtingen, die niet hard schreeuwen. Wij zijn wat groter en nemen het graag voor hen op."

Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Molenaars Kinderdijk pleiten voor noodfonds: "Het is wel erfgoed" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV