Hart van Nederland: Ook tandartsen gaan failliet aan coronacrisis

Hart van Nederland: Ook tandartsen gaan failliet aan coronacrisis

<em>Hart van Nederland</em>: Ook <em>tandartsen</em> gaan failliet aan coronacrisis Veel mensen in de zorg werken in een vitaal beroep, maar dat betekent niet dat zij gegarandeerd werk blijven hebben: Tandartsen en mondhygiënisten staan massaal op instorten. De voorzitter van de beroepsvereniging stelt dat "honderden tandartsen binnen twee maanden failliet is." Bekijk het interview uit Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Schokkend: 70-jarige Huub kreeg 1,5 week geen thuiszorg Bekijk deze video » Video: Molenaars Kinderdijk pleiten voor noodfonds: "Het is wel erfgoed" Bekijk deze video »
Nieuws :
Hart van Nederland: Ook tandartsen gaan failliet aan coronacrisis

Veel mensen in de zorg werken in een vitaal beroep, maar dat betekent niet dat zij gegarandeerd werk blijven hebben: Tandartsen en mondhygiënisten staan massaal op instorten. De voorzitter van de beroepsvereniging stelt dat "honderden tandartsen binnen twee maanden failliet is."

Bekijk het interview uit Hart van Nederland hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hart van Nederland: Ook tandartsen gaan failliet aan coronacrisis of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV