Dit Was Het Nieuws: Coronavirus brengt blunders met zich mee

Dit Was Het Nieuws: Coronavirus brengt blunders met zich mee

<em>Dit Was Het Nieuws</em>: Coronavirus brengt <em>blunders</em> met zich mee In de bonusronde Per seconde minder wijs zetten de mannen de coronablunders van afgelopen week op een rij. Onder andere de vader van Freek Vonk, Kaj Gorgels, Donald Trump, Joe Biden en een man uit Lakewood komen langs. Freek Vonk deelt hilarische video van zijn vader: ''Oh my god, wat heb ik gedaan!'' Bekijk deze video » Bekijk het fragment uit Dit Was Het Nieuws hieronder. Dit Was Het Nieuws is elke zaterdag om 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Dit Was Het Nieuws terugkijken bij Gids.tv. Robèrt van Beckhoven vergelijkt Donald Trump met baksel: "Hij is niet gaar" Bekijk deze video »
TV :
Dit Was Het Nieuws: Coronavirus brengt blunders met zich mee

In de bonusronde Per seconde minder wijs zetten de mannen de coronablunders van afgelopen week op een rij. Onder andere de vader van Freek Vonk, Kaj Gorgels, Donald Trump, Joe Biden en een man uit Lakewood komen langs.

Bekijk het fragment uit Dit Was Het Nieuws hieronder.

Dit Was Het Nieuws is elke zaterdag om 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Dit Was Het Nieuws terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dit Was Het Nieuws: Coronavirus brengt blunders met zich mee of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV