Robèrt van Beckhoven vergelijkt Donald Trump met baksel: "Hij is niet gaar"

Robèrt van Beckhoven vergelijkt Donald Trump met baksel: "Hij is niet gaar"

Heel Holland Bakt-jurylid Robèrt van Beckhoven was zaterdagavond te gast bij Dit Was Het Nieuws.

Als Peter Pannekoek hem vraagt met welke taart Robèrt de Amerikaanse president Trump zou willen vergelijken, is zijn antwoord duidelijk: "We zouden bij Heel Holland Bakt zeggen: Hij is niet gaar..."

Ongekend populair
Hij snapt niet waarom Trump zo ongekend populair is. Jan-Jaap weet het antwoord wel: "Trump heeft zichzelf tot oorlogspresident gekroond, dat helpt wel. Amerika is in oorlog, ik ben een oorlogspresident."

Bekijk het fragment uit Dit Was Het Nieuws hieronder.

Dit Was Het Nieuws is elke zaterdag om 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Dit Was Het Nieuws terugkijken bij Gids.tv.

<em>Robèrt van Beckhoven</em> vergelijkt <em>Donald Trump</em> met baksel: &quot;Hij is niet gaar&quot; Heel Holland Bakt-jurylid Robèrt van Beckhoven was zaterdagavond te gast bij Dit Was Het Nieuws. Als Peter Pannekoek hem vraagt met welke taart Robèrt de Amerikaanse president Trump zou willen vergelijken, is zijn antwoord duidelijk: "We zouden bij Heel Holland Bakt zeggen: Hij is niet gaar..." Ongekend populairHij snapt niet waarom Trump zo ongekend populair is. Jan-Jaap weet het antwoord wel: "Trump heeft zichzelf tot oorlogspresident gekroond, dat helpt wel. Amerika is in oorlog, ik ben een oorlogspresident." Bekijk het fragment uit Dit Was Het Nieuws hieronder. Dit Was Het Nieuws is elke zaterdag om 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Dit Was Het Nieuws terugkijken bij Gids.tv. Jan-Jaap van der Wal over supermarkten: "Het is een warzone" Bekijk deze video »
TV :
Robèrt van Beckhoven vergelijkt Donald Trump met baksel: "Hij is niet gaar"
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Robèrt van Beckhoven vergelijkt Donald Trump met baksel: "Hij is niet gaar" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV