NOS Studio Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Studio Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Studio Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending Tussen 15:00 en 18:00 uur blikt de NOS terug op de Nederlandse successen in de Ronde van Vlaanderen in NOS Studio Sport Archief. Op deze zondag 5 april 2020 stond een nieuwe editie van 'Vlaanderens Mooiste' op het programma. Vanwege het coronavirus gaat de wielerkoers niet door. In plaats daarvan is er een terugblik op de Nederlandse overwinningen in het verleden. De jaren tachtig zijn bijzonder succesvol met overwinningen van Hennie Kuiper (1981), Jan Raas (1983), Johan Lammerts (1984) en Adrie van der Poel (1986). Vervolgens is het 32 jaar wachten op Nederlands succes. In het eerste weekend van april in 2018 demarreert een ontketende Niki Terpstra op 46 kilometer van de streep uit een groep met favorieten, rijdt in één ruk naar drie koplopers en gaat vervolgens 'erop en erover' om solo binnen te komen in Oudenaarde.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Tussen 15:00 en 18:00 uur blikt de NOS terug op de Nederlandse successen in de Ronde van Vlaanderen in NOS Studio Sport Archief.

Op deze zondag 5 april 2020 stond een nieuwe editie van 'Vlaanderens Mooiste' op het programma. Vanwege het coronavirus gaat de wielerkoers niet door. In plaats daarvan is er een terugblik op de Nederlandse overwinningen in het verleden.

De jaren tachtig zijn bijzonder succesvol met overwinningen van Hennie Kuiper (1981), Jan Raas (1983), Johan Lammerts (1984) en Adrie van der Poel (1986).

Vervolgens is het 32 jaar wachten op Nederlands succes. In het eerste weekend van april in 2018 demarreert een ontketende Niki Terpstra op 46 kilometer van de streep uit een groep met favorieten, rijdt in één ruk naar drie koplopers en gaat vervolgens 'erop en erover' om solo binnen te komen in Oudenaarde.

Bekijk hier alle video's en artikelen van NOS Studio Sport
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op NOS Studio Sport of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV