De slag om Texas (NTR) gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De slag om Texas (NTR) gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De slag om Texas (NTR) gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze vierdelige documentaireserie reist Eelco Bosch van Rosenthal door de Amerikaanse staat Texas, waar het Amerika van de toekomst razendsnel vorm krijgt. De komende zondagen om 20:35 uur op NPO 2. Millennials en minderhedenTerwijl Amerika's grootste staat Californië worstelt, groeit de nummer twee, Texas, als kool. Vanwege de komst van vooral millennials en minderheden ruiken de Democraten ineens kansen in een staat die sinds 1976 op de Republikeinen stemt. VerlosserDe razend populaire politicus Beto O'Rourke gaat in een voorstad van Houston langs de deuren om zijn partijgenoten te helpen. Maar duizend kilometer naar het noordwesten, in de conservatieve Texas Panhandle, kennen ze maar één verlosser: Donald Trump. Zien: Donald Trump crosst over Daytona 500-circuit met The Beast Bekijk deze video » Özcan Akyol in de clinch met Eva Jinek: "Jij zit altijd Donald Trump te bashen" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

In deze vierdelige documentaireserie reist Eelco Bosch van Rosenthal door de Amerikaanse staat Texas, waar het Amerika van de toekomst razendsnel vorm krijgt. De komende zondagen om 20:35 uur op NPO 2.

Millennials en minderheden
Terwijl Amerika's grootste staat Californië worstelt, groeit de nummer twee, Texas, als kool. Vanwege de komst van vooral millennials en minderheden ruiken de Democraten ineens kansen in een staat die sinds 1976 op de Republikeinen stemt.

Verlosser
De razend populaire politicus Beto O'Rourke gaat in een voorstad van Houston langs de deuren om zijn partijgenoten te helpen. Maar duizend kilometer naar het noordwesten, in de conservatieve Texas Panhandle, kennen ze maar één verlosser: Donald Trump.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De slag om Texas (NTR) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV