Homeland gemist? Seizoen 8 aflevering 1

Homeland gemist? Seizoen 8 aflevering 1

Homeland gemist? Seizoen 8 aflevering 1 Het langverwachte laatste seizoen van Homeland gaat vanavond van start op NPO 3. De komende twaalf zondagen is het slotseizoen wekelijks om 20:25 uur te zien. NetflixDe afleveringen zijn twee maanden na de première van de Amerikaanse televisie te zien in Nederland. Homeland seizoen 8 komt pas later op Netflix. Via de streamingdienst zijn wel de eerste zeven seizoenen te zien. Bekijk Homeland hier. GevangenschapHoofdpersoon Carrie Mathison, CIA-agent, is in het begin van het nieuwe seizoen nog niet hersteld van haar gevangenschap in Rusland. Het is daarom maar de vraag of ze klaar is voor een nieuwe missie. TalibanVoor die missie wordt ze wel gevraagd. De Amerikaanse vicepresident heeft Saul Berenson namelijk de opdracht gegeven om vredesonderhandelingen met de Taliban in Afghanistan te bewerkstelligen. BeroepDat blijkt buitengewoon lastig en na rijp beraad wordt Saul duidelijk dat hij wederom een beroep moet doen op Carrie. Bekijk trailer Homeland seizoen 8 (vanaf 5 april op NPO 3) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Het langverwachte laatste seizoen van Homeland gaat vanavond van start op NPO 3. De komende twaalf zondagen is het slotseizoen wekelijks om 20:25 uur te zien.

Netflix
De afleveringen zijn twee maanden na de première van de Amerikaanse televisie te zien in Nederland. Homeland seizoen 8 komt pas later op Netflix. Via de streamingdienst zijn wel de eerste zeven seizoenen te zien. Bekijk Homeland hier.

Gevangenschap
Hoofdpersoon Carrie Mathison, CIA-agent, is in het begin van het nieuwe seizoen nog niet hersteld van haar gevangenschap in Rusland. Het is daarom maar de vraag of ze klaar is voor een nieuwe missie.

Taliban
Voor die missie wordt ze wel gevraagd. De Amerikaanse vicepresident heeft Saul Berenson namelijk de opdracht gegeven om vredesonderhandelingen met de Taliban in Afghanistan te bewerkstelligen.

Beroep
Dat blijkt buitengewoon lastig en na rijp beraad wordt Saul duidelijk dat hij wederom een beroep moet doen op Carrie.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Homeland of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV