Zien: OrgelJoke komt met nieuwe hit: 'Ik krijg een heel apart gevoel van binnen'

Zien: OrgelJoke komt met nieuwe hit: 'Ik krijg een heel apart gevoel van binnen'

Zien: <em>OrgelJoke</em> komt met nieuwe hit: <em>'Ik krijg een heel apart gevoel van binnen'</em> Er zijn veel influencers die er alles aan doen om hun volgers op te vrolijken. Maar er zijn ook mensen die zonder er erg in te hebben ineens een viral te pakken hebben, zo ook OrgelJoke. Bekijk hier meer nummers van OrgelJoke Zien: Viral video van 70-jarige 'Orgel Joke' Bekijk deze video » Shownieuws: OrgelJoke ontving plotseling bekendheid met filmpjes Bekijk deze video » Deze 70-jarige dame plaatst elke dag een video op Instagram waarin te zien is dat ze een gezellig liedje op haar orgel speelt. En deze video’s zijn inmiddels een grote hit geworden. Vandaag postte ze een nieuwe video met een nummer van Corry Konings. Bekijk een optreden van OrgelJoke met Ik krijg een heel apart gevoel van binnen in de video hierboven. Corry Konings kijkt terug op succesvolle carrière: "Ik heb de juiste keus gemaakt" Bekijk deze video » Zien: Chris Mann gaat viral met quarantaine versie Adele's Hello Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: OrgelJoke komt met nieuwe hit: 'Ik krijg een heel apart gevoel van binnen'

Er zijn veel influencers die er alles aan doen om hun volgers op te vrolijken. Maar er zijn ook mensen die zonder er erg in te hebben ineens een viral te pakken hebben, zo ook OrgelJoke.

Bekijk hier meer nummers van OrgelJoke

Deze 70-jarige dame plaatst elke dag een video op Instagram waarin te zien is dat ze een gezellig liedje op haar orgel speelt. En deze video’s zijn inmiddels een grote hit geworden. Vandaag postte ze een nieuwe video met een nummer van Corry Konings.

Bekijk een optreden van OrgelJoke met Ik krijg een heel apart gevoel van binnen in de video hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: OrgelJoke komt met nieuwe hit: 'Ik krijg een heel apart gevoel van binnen' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV