Bijzonder afscheid voor taxichauffeur die overleed aan corona

Bijzonder afscheid voor taxichauffeur die overleed aan corona

Bijzonder afscheid voor taxichauffeur die overleed aan corona Taxichauffeur John Molkenboer is op 66-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Hij vervoerde patiënten van een afdeling waar later besmettingen werden geconstateerd. Bijzonder afscheidNieuwsuur-verslaggever Jan Eikelboom bezocht deze week zijn vrouw Martie en zoon Leroy, die thuis in spanning zaten. Die reportage maakte veel los: de familie ontving honderden steunbetuigingen. Zo namen zijn buurtbewoners vandaag ook afscheid van hem. Bekijk in de video van het Algemeen Dagblad hierboven het bijzondere afscheid. Ab Osterhaus over coronabesmettingen: "Je kunt niet per dag kijken" Bekijk deze video » Jinek gemist? Cardioloog Wilco Tanis vreest veel doden door hart- en vaatziekten Bekijk deze video »
Nieuws :
Bijzonder afscheid voor taxichauffeur die overleed aan corona

Taxichauffeur John Molkenboer is op 66-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Hij vervoerde patiënten van een afdeling waar later besmettingen werden geconstateerd.

Bijzonder afscheid
Nieuwsuur-verslaggever Jan Eikelboom bezocht deze week zijn vrouw Martie en zoon Leroy, die thuis in spanning zaten. Die reportage maakte veel los: de familie ontving honderden steunbetuigingen. Zo namen zijn buurtbewoners vandaag ook afscheid van hem.

Bekijk in de video van het Algemeen Dagblad hierboven het bijzondere afscheid.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bijzonder afscheid voor taxichauffeur die overleed aan corona of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV