Art Rooijakkers en Martijn Koning komen met primeur: ''We werken aan een nieuw programma''

Art Rooijakkers en Martijn Koning komen met primeur: ''We werken aan een nieuw programma''

<em>Art Rooijakkers</em> en <em>Martijn Koning</em> komen met primeur: ''We werken aan een nieuw programma'' Art Rooijakkers praat tijdens zijn thuisisolatie twee keer per week met een gast over hoe we hier het beste doorheen kunnen komen. Wat biedt troost? En hoe gaan we om met thuisquarantaine? Nieuw zaterdagavondprogrammaMet stand-upcomedian en cabaretier Martijn Koning praat Art over de plannen die hij heeft nu de theaters dicht zijn, de zorgen om zijn ouders en ze hebben een bijzondere primeur. Zo werken ze samen aan een nieuw zaterdagavondprogramma voor RTL 4. Bekijk in de video van Art Rooijakkers hierboven het hele interview. Coronacrisis levert bijzondere tv-momenten op: bekijk ze hier Bekijk deze video » Martijn Koning maakt Blijf-Binnen-Lied Bekijk deze video »
Entertainment :
Art Rooijakkers en Martijn Koning komen met primeur: ''We werken aan een nieuw programma''

Art Rooijakkers praat tijdens zijn thuisisolatie twee keer per week met een gast over hoe we hier het beste doorheen kunnen komen. Wat biedt troost? En hoe gaan we om met thuisquarantaine?

Nieuw zaterdagavondprogramma
Met stand-upcomedian en cabaretier Martijn Koning praat Art over de plannen die hij heeft nu de theaters dicht zijn, de zorgen om zijn ouders en ze hebben een bijzondere primeur. Zo werken ze samen aan een nieuw zaterdagavondprogramma voor RTL 4.

Bekijk in de video van Art Rooijakkers hierboven het hele interview.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Art Rooijakkers en Martijn Koning komen met primeur: ''We werken aan een nieuw programma'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV