Zondag met Lubach: Arjen houdt Zoom meeting met wereldleiders

Zondag met Lubach: Arjen houdt Zoom meeting met wereldleiders

<em>Zondag met Lubach</em>: Arjen houdt Zoom meeting met wereldleiders Bekijk hier alle fragmenten van aflevering 8 Zondag met Lubach analyseert onze wereldleiders tijdens coronacrisis Bekijk deze video » Zondag met Lubach komt met de vraag van de week: ''Is Wopke Hoekstra een lul?'' Bekijk deze video » Arjen Lubach is behoorlijk kritisch over het beleid van veel van onze wereldleiders. Zo reageren ze namelijk allemaal erg verschillend op het virus. Bekijk in de video hierboven hoe hij met ze in gesprek gaat tijdens de bijzondere Zoom meeting. Zondag met Lubach is iedere zondag om 21.20 uur te zien op NPO 3. Heb je een aflevering van Zondag met Lubach gemist? Je kunt elke uitzending en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zondag Met Lubach: Afstand houden: niet doodgaan, geen afstand houden: wel doodgaan Bekijk deze video » Zien: Zondag met Lubach heeft heftige kritiek op RUMAG Bekijk deze video »
Entertainment :
Zondag met Lubach: Arjen houdt Zoom meeting met wereldleiders

Bekijk hier alle fragmenten van aflevering 8


Arjen Lubach is behoorlijk kritisch over het beleid van veel van onze wereldleiders. Zo reageren ze namelijk allemaal erg verschillend op het virus. Bekijk in de video hierboven hoe hij met ze in gesprek gaat tijdens de bijzondere Zoom meeting.

Zondag met Lubach is iedere zondag om 21.20 uur te zien op NPO 3. Heb je een aflevering van Zondag met Lubach gemist? Je kunt elke uitzending en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zondag met Lubach: Arjen houdt Zoom meeting met wereldleiders of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV