Zondag met Lubach analyseert onze wereldleiders tijdens coronacrisis

Zondag met Lubach analyseert onze wereldleiders tijdens coronacrisis

<em>Zondag met Lubach</em> analyseert onze wereldleiders tijdens coronacrisis Bekijk hier alle fragmenten van aflevering 8 Zondag met Lubach: Arjen houdt Zoom meeting met wereldleiders Bekijk deze video » Zondag met Lubach komt met de vraag van de week: ''Is Wopke Hoekstra een lul?'' Bekijk deze video » CoronaleidersArjen Lubach is behoorlijk kritisch over het beleid van veel van onze wereldleiders. Hij neemt een rondje om de wereld en gaat langs bij o.a. Trump, Poetin, Xi Jinping en Rutte. Bekijk in de video hierboven het hele fragment. Zondag met Lubach is iedere zondag om 21.20 uur te zien op NPO 3. Heb je een aflevering van Zondag met Lubach gemist? Je kunt elke uitzending en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zondag Met Lubach: Afstand houden: niet doodgaan, geen afstand houden: wel doodgaan Bekijk deze video » Zien: Zondag met Lubach heeft heftige kritiek op RUMAG Bekijk deze video »
Entertainment :
Zondag met Lubach analyseert onze wereldleiders tijdens coronacrisis

Bekijk hier alle fragmenten van aflevering 8


Coronaleiders
Arjen Lubach is behoorlijk kritisch over het beleid van veel van onze wereldleiders. Hij neemt een rondje om de wereld en gaat langs bij o.a. Trump, Poetin, Xi Jinping en Rutte. Bekijk in de video hierboven het hele fragment.

Zondag met Lubach is iedere zondag om 21.20 uur te zien op NPO 3. Heb je een aflevering van Zondag met Lubach gemist? Je kunt elke uitzending en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zondag met Lubach analyseert onze wereldleiders tijdens coronacrisis of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV