Boer Zoekt Vrouw: Annemiek wil dat Jelte blijft, terwijl liefde ver te zoeken is

Boer Zoekt Vrouw: Annemiek wil dat Jelte blijft, terwijl liefde ver te zoeken is

Jelte zit zwaar in dubio in Boer Zoekt Vrouw. Hij heeft geen gevoelens gekregen voor Annemiek, en kwam hier juist voor de liefde. Annemiek denkt er hetzelfde over, maar wil toch dat hij nog niet weggaat. “Ik zou het wel gezellig vinden als je nog een avondje blijft.”

Eigenlijk weet Jelte wel hoe het zit
Jelte heeft het gezellig op de boerderij, maar hij komt eigenlijk voor de liefde. “Het is er niet, je hoopt erop. Je denkt dat het nog komt, maar eigenlijk weet je dat dat niet komt. Dus eigenlijk weet je het wel, maar hoop je er wel op.”

Bekijk het fragment van Boer Zoekt Vrouw in de video hieronder.

Boer Zoekt Vrouw is iedere zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Heb je Boer Zoekt Vrouw gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Boer Zoekt Vrouw</em>: Annemiek wil dat Jelte blijft, terwijl liefde ver te zoeken is Jelte zit zwaar in dubio in Boer Zoekt Vrouw. Hij heeft geen gevoelens gekregen voor Annemiek, en kwam hier juist voor de liefde. Annemiek denkt er hetzelfde over, maar wil toch dat hij nog niet weggaat. “Ik zou het wel gezellig vinden als je nog een avondje blijft.” Eigenlijk weet Jelte wel hoe het zitJelte heeft het gezellig op de boerderij, maar hij komt eigenlijk voor de liefde. “Het is er niet, je hoopt erop. Je denkt dat het nog komt, maar eigenlijk weet je dat dat niet komt. Dus eigenlijk weet je het wel, maar hoop je er wel op.” Bekijk ook Bizarre beelden Boer zoekt vrouw: Annemiek kijkt paardrijden na wegsturen Steven Bekijk deze video » Bekijk het fragment van Boer Zoekt Vrouw in de video hieronder. Boer Zoekt Vrouw is iedere zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Heb je Boer Zoekt Vrouw gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
BZV :
Boer Zoekt Vrouw: Annemiek wil dat Jelte blijft, terwijl liefde ver te zoeken is
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Boer Zoekt Vrouw: Annemiek wil dat Jelte blijft, terwijl liefde ver te zoeken is of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV