Zien: Richard Groenendijk zingt prachtig lied op aanvraag van volgers

Zien: Richard Groenendijk zingt prachtig lied op aanvraag van volgers

Zien: <em>Richard Groenendijk</em> zingt prachtig lied op aanvraag van volgers Richard Groenendijk is niet alleen hilarisch als cabaretier, hij kan ook nog eens prachtig zingen. De grappenmaker kreeg veel aanvragen van zijn volgers om eens een lied te zingen en te plaatsen, om zijn volgers in deze corona-tijd een hart onder de riem te steken. Groenendijk gaf hier meteen gehoor aan en zingt het lied Maneschijn van Mylène D'Anjou. Bekijk hierboven de video van Richard Groenendijk. Bekijk ook Hilarische beelden Chateau Wijnland (TV Kantine): Richard Groenendijk speelt kleine Claire Bekijk deze video » TVQT: Bekijk hier het interview van Paul de Leeuw met Richard Groenendijk Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Richard Groenendijk zingt prachtig lied op aanvraag van volgers

Richard Groenendijk is niet alleen hilarisch als cabaretier, hij kan ook nog eens prachtig zingen. De grappenmaker kreeg veel aanvragen van zijn volgers om eens een lied te zingen en te plaatsen, om zijn volgers in deze corona-tijd een hart onder de riem te steken. Groenendijk gaf hier meteen gehoor aan en zingt het lied Maneschijn van Mylène D'Anjou.

Bekijk hierboven de video van Richard Groenendijk.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Richard Groenendijk zingt prachtig lied op aanvraag van volgers of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV