Eerste uitzending Off The Streetlab: Eigen haar knippen gaat helemaal mis

Eerste uitzending Off The Streetlab: Eigen haar knippen gaat helemaal mis

Streetlab is weer terug van weggeweest, maar vanwege het Coronavirus in aangepaste vorm. Vanaf vandaag gaat het populaire programma door via Youtube en voeren de mannen allerlei sociale experimenten uit, maar dan thuis.

Quarantainedaten
Tim Senders, Daan Boom, Jasper Demollin en Stijn van Vliet slaan weer de handen ineen en maken speciaal in deze quarantainetijd uitzendingen via een videoverbinding. Eerder lieten de makers al weten dat Streetlab zou terugkeren op televisie, na een lange pauze. In deze online versie gaan ze allerlei uitdagingen aan terwijl ze noodgedwongen thuis zitten, zoals ‘quarantainedaten’. In de eerste aflevering proberen ze zelf hun haren te knippen en te paaldansen.

Off The Streetlab is elke maandag te zien via het Youtubekanaal van NPO 3, bekijk hieronder de eerste uitzending.

Eerste uitzending <em>Off The Streetlab</em>: Eigen haar knippen gaat helemaal mis Streetlab is weer terug van weggeweest, maar vanwege het Coronavirus in aangepaste vorm. Vanaf vandaag gaat het populaire programma door via Youtube en voeren de mannen allerlei sociale experimenten uit, maar dan thuis. Bekijk ook Streetlab: Verdrietige Stijn van Vliet keihard afgewezen in First Dates Bekijk deze video » QuarantainedatenTim Senders, Daan Boom, Jasper Demollin en Stijn van Vliet slaan weer de handen ineen en maken speciaal in deze quarantainetijd uitzendingen via een videoverbinding. Eerder lieten de makers al weten dat Streetlab zou terugkeren op televisie, na een lange pauze. In deze online versie gaan ze allerlei uitdagingen aan terwijl ze noodgedwongen thuis zitten, zoals ‘quarantainedaten’. In de eerste aflevering proberen ze zelf hun haren te knippen en te paaldansen. Off The Streetlab is elke maandag te zien via het Youtubekanaal van NPO 3, bekijk hieronder de eerste uitzending.
Entertainment :
Eerste uitzending Off The Streetlab: Eigen haar knippen gaat helemaal mis
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Eerste uitzending Off The Streetlab: Eigen haar knippen gaat helemaal mis of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV