Karine over Geert Jan in Boer Zoekt Vrouw: 'Kan die man ook even uit?'

Karine over Geert Jan in Boer Zoekt Vrouw: 'Kan die man ook even uit?'

Het is zeker gezellig op de boerderij bij Geert Jan in Boer Zoekt Vrouw. Alleen heeft de boer wel heel erg veel verhalen te vertellen en kan niet stoppen met kletsen…

‘Geert Jan heeft altijd verhalen te vertellen’
De zoon en schoondochter van Geert Jan komen even langs, en doen een boekje over hem open. “Je moet wel een beetje tegen zijn grapjes kunnen, soms. Die kunnen soms een beetje hard zijn. Op de persoon af”, vertelt zijn zoon. “En hij heeft altijd verhalen te vertellen.” Daar was Karine ook al achter gekomen. “Gisteren heb ik wel gevraagd waar zijn uitknop zat. Kan die man ook even uit?”

Bekijk het fragment van Boer Zoekt Vrouw in de video hieronder.

Boer Zoekt Vrouw is iedere zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Heb je Boer Zoekt Vrouw gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Karine over Geert Jan in <em>Boer Zoekt Vrouw</em>: 'Kan die man ook even uit?' Het is zeker gezellig op de boerderij bij Geert Jan in Boer Zoekt Vrouw. Alleen heeft de boer wel heel erg veel verhalen te vertellen en kan niet stoppen met kletsen… ‘Geert Jan heeft altijd verhalen te vertellen’De zoon en schoondochter van Geert Jan komen even langs, en doen een boekje over hem open. “Je moet wel een beetje tegen zijn grapjes kunnen, soms. Die kunnen soms een beetje hard zijn. Op de persoon af”, vertelt zijn zoon. “En hij heeft altijd verhalen te vertellen.” Daar was Karine ook al achter gekomen. “Gisteren heb ik wel gevraagd waar zijn uitknop zat. Kan die man ook even uit?” Bekijk ook Nabeschouwing Boer zoekt vrouw: "Het enige dat Vera uitstraalt is seks, seks, seks" Bekijk deze video » Bekijk het fragment van Boer Zoekt Vrouw in de video hieronder. Boer Zoekt Vrouw is iedere zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Heb je Boer Zoekt Vrouw gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
BZV :
Karine over Geert Jan in Boer Zoekt Vrouw: 'Kan die man ook even uit?'
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Karine over Geert Jan in Boer Zoekt Vrouw: 'Kan die man ook even uit?' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV