Milou slaat terug naar Elise in Boer zoekt vrouw: "Denk je dat ik je wil vergiftigen?"

Milou slaat terug naar Elise in Boer zoekt vrouw: "Denk je dat ik je wil vergiftigen?"

Nadat Elise afgelopen week de wenkbrauwen van veel kijkers deed fronsen met de opmerking dat Milou de werkster van haar en Bastiaan mag worden, blijven de dames elkaar ook in de uitzending van gisteren met vileine opmerkingen bestoken. "Denk je dat ik je wil vergiftigen?"

Romantisch diner
Elise en Milou werken samen aan een romantisch diner voor boer Bastiaan (dat overigens in het water valt omdat Bastiaan tijdens het eten telefoon krijgt). Tijdens de voorbereidingen vraagt Elise aan Milou of ze al heeft geproefd, waarna die vraagt of Elise denkt dat ze haar wil vergiftigen. "Hoppa, weg ermee! Dan maak ik voor jou een bordje apart," gaat Milou door.

Bekijk het fragment uit Boer zoekt vrouw hieronder.

Boer zoekt vrouw is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.

Milou slaat terug naar Elise in <em>Boer zoekt vrouw</em>: &quot;Denk je dat ik je wil vergiftigen?&quot; Nadat Elise afgelopen week de wenkbrauwen van veel kijkers deed fronsen met de opmerking dat Milou de werkster van haar en Bastiaan mag worden, blijven de dames elkaar ook in de uitzending van gisteren met vileine opmerkingen bestoken. "Denk je dat ik je wil vergiftigen?" Romantisch dinerElise en Milou werken samen aan een romantisch diner voor boer Bastiaan (dat overigens in het water valt omdat Bastiaan tijdens het eten telefoon krijgt). Tijdens de voorbereidingen vraagt Elise aan Milou of ze al heeft geproefd, waarna die vraagt of Elise denkt dat ze haar wil vergiftigen. "Hoppa, weg ermee! Dan maak ik voor jou een bordje apart," gaat Milou door. Bekijk het fragment uit Boer zoekt vrouw hieronder. Boer zoekt vrouw is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Schokkende opmerking Elise in Boer zoekt vrouw: "Je mag onze werkster worden" Bekijk deze video » Nabeschouwing Boer zoekt vrouw: "Het enige dat Vera uitstraalt is seks, seks, seks" Bekijk deze video »
BZV :
Milou slaat terug naar Elise in Boer zoekt vrouw: "Denk je dat ik je wil vergiftigen?"

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Milou slaat terug naar Elise in Boer zoekt vrouw: "Denk je dat ik je wil vergiftigen?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV