Kalvijn vlogt in 5 Uur Live: ‘Dit is het leven van een online gozertje’

Kalvijn vlogt in 5 Uur Live: ‘Dit is het leven van een online gozertje’

Kalvijn vlogt in <em>5 Uur Live</em>: ‘Dit is het leven van een online gozertje’ Influencer Kalvijn laat in 5 Uur Live zien waar hij woont en wat hij zoal thuis doet momenteel tijdens de Coronacrisis. Hij werkt vooral vanuit huis en laat ook zijn twee katten zien. “Dit is het leven van een online gozertje”, zegt Kalvijn in de video hierboven. 5 Uur Live is iedere werkdag om 17.00 uur te zien op RTL 4. Heb je 5 Uur Live gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Kalvijn voelt extra druk door quarantaine: "Iedereen zit op m'n video's te wachten" Bekijk deze video » Video: Kalvijn reageert op ongemakkelijk moment van 'drugsboer' Jan uit BZV Bekijk deze video »
TV :
Kalvijn vlogt in 5 Uur Live: ‘Dit is het leven van een online gozertje’

Influencer Kalvijn laat in 5 Uur Live zien waar hij woont en wat hij zoal thuis doet momenteel tijdens de Coronacrisis. Hij werkt vooral vanuit huis en laat ook zijn twee katten zien. “Dit is het leven van een online gozertje”, zegt Kalvijn in de video hierboven.

5 Uur Live is iedere werkdag om 17.00 uur te zien op RTL 4. Heb je 5 Uur Live gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kalvijn vlogt in 5 Uur Live: ‘Dit is het leven van een online gozertje’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV