KNVB staat voor belangrijke beslissing: "Denk niet dat er nog gevoetbald wordt"

KNVB staat voor belangrijke beslissing: "Denk niet dat er nog gevoetbald wordt"

KNVB staat voor belangrijke beslissing: "Denk niet dat er nog gevoetbald wordt" Het is nog steeds niet duidelijk of de Eredivisie nog uitgespeeld wordt, of dat de competitie wordt gestopt. Volgens AD-verslagger Mikos Gouka vergadert de KNVB morgen (dinsdag) over de consequenties van de mogelijke scenario's: de competitie stoppen of uitvoetballen zonder publiek. De beslissing hierover wordt waarschijnlijk pas na 28 april genomen, maar Gouka is niet hoopvol gestemd: "Ik denk niet dat er nog gevoetbald gaat worden." Bekijk hierboven het gesprek met Mikos Gouka Bekijk ook Marc Overmars haalt woede andere clubs op de hals: "Er is chaos ontstaan" Bekijk deze video »
Sport :
KNVB staat voor belangrijke beslissing: "Denk niet dat er nog gevoetbald wordt"

Het is nog steeds niet duidelijk of de Eredivisie nog uitgespeeld wordt, of dat de competitie wordt gestopt. Volgens AD-verslagger Mikos Gouka vergadert de KNVB morgen (dinsdag) over de consequenties van de mogelijke scenario's: de competitie stoppen of uitvoetballen zonder publiek. De beslissing hierover wordt waarschijnlijk pas na 28 april genomen, maar Gouka is niet hoopvol gestemd: "Ik denk niet dat er nog gevoetbald gaat worden."

Bekijk hierboven het gesprek met Mikos Gouka


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op KNVB staat voor belangrijke beslissing: "Denk niet dat er nog gevoetbald wordt" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV