Jort Kelder verbolgen over boze reacties: "Makkelijk om op BN'er te pissen"

Jort Kelder verbolgen over boze reacties: "Makkelijk om op BN'er te pissen"

Dat Jort Kelder niet op zijn mondje gevallen is, was al langer bekend. Afgelopen week maakte hij het echter wel heel erg bont, door te zeggen dat we ons veel te veel bezighouden met het redden van "dikke, oude tachtigplussers". Kelder is enigszins verbolgen over alle kritiek die hij daarna kreeg: "Het is makkelijk om op een BN'er te pissen."

Céline ongesteld?
In de radioshow van Veronica Inside geeft Wilfred Genee aan dat hij twee weken geleden ook al beweerde dat we de rest van de samenleving gewoon z'n gang moeten laten gaan, terwijl we de kwetsbare ouderen beschermen. De discussie lijkt hij opnieuw aan te zwengelen, maar daar heeft sidekick Céline Huijsmans geen zin in. "Ik ben vandaag niet in de mood hoor." Collega Rick Romijn reageert snel: "Ongesteld?" Vervolgens geeft Kelder een genuanceerde uitleg van zijn beweringen.

Bekijk het fragment uit de radioshow van Veronica Inside hieronder.

<em>Jort Kelder</em> verbolgen over boze reacties: &quot;Makkelijk om op BN'er te pissen&quot; Dat Jort Kelder niet op zijn mondje gevallen is, was al langer bekend. Afgelopen week maakte hij het echter wel heel erg bont, door te zeggen dat we ons veel te veel bezighouden met het redden van "dikke, oude tachtigplussers". Kelder is enigszins verbolgen over alle kritiek die hij daarna kreeg: "Het is makkelijk om op een BN'er te pissen." Céline ongesteld?In de radioshow van Veronica Inside geeft Wilfred Genee aan dat hij twee weken geleden ook al beweerde dat we de rest van de samenleving gewoon z'n gang moeten laten gaan, terwijl we de kwetsbare ouderen beschermen. De discussie lijkt hij opnieuw aan te zwengelen, maar daar heeft sidekick Céline Huijsmans geen zin in. "Ik ben vandaag niet in de mood hoor." Collega Rick Romijn reageert snel: "Ongesteld?" Vervolgens geeft Kelder een genuanceerde uitleg van zijn beweringen. Bekijk het fragment uit de radioshow van Veronica Inside hieronder. Bekijk ook Op1 gemist? Jort Kelder reageert op zijn omstreden uitspraak over ''dikke, rokende 80-plussers" Bekijk deze video » Wolter Kroes haalt uit naar Jort Kelder: "Een mafklapper" Bekijk deze video »
Entertainment :
Jort Kelder verbolgen over boze reacties: "Makkelijk om op BN'er te pissen"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jort Kelder verbolgen over boze reacties: "Makkelijk om op BN'er te pissen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV