Talkshow M gemist? Rob Wijnberg: "Coronacrisis nodig om vitale beroepen te zien"

Talkshow M gemist? Rob Wijnberg: "Coronacrisis nodig om vitale beroepen te zien"

Talkshow <em>M</em> gemist? Rob Wijnberg: &quot;Coronacrisis nodig om vitale beroepen te zien&quot; Journalist Rob Wijnberg zat vandaag aan tafel bij de talkshow M, waar hij nog maar eens wilde onderstrepen dat we nu pas inzien wat de vitale beroepen in onze samenleving zijn. Veel van die beroepsgroepen hebben jarenlang gestreden voor meer geld en betere arbeidsvoorwaarden, maar daar werd nooit gehoor aan gegeven, tot nu. Daar was de coronacrisis blijkbaar voor nodig. Bekijk het gesprek met Rob Wijnberg in M hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele uitzending van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist? Ic-arts Diederik Gommers emotioneel door corona-situatie in ziekenhuizen Bekijk deze video » Floortje Blijft Hier: Zo leeg is de Dam in Amsterdam tijdens Coronacrisis Bekijk deze video »
Talkshow :
Talkshow M gemist? Rob Wijnberg: "Coronacrisis nodig om vitale beroepen te zien"

Journalist Rob Wijnberg zat vandaag aan tafel bij de talkshow M, waar hij nog maar eens wilde onderstrepen dat we nu pas inzien wat de vitale beroepen in onze samenleving zijn. Veel van die beroepsgroepen hebben jarenlang gestreden voor meer geld en betere arbeidsvoorwaarden, maar daar werd nooit gehoor aan gegeven, tot nu. Daar was de coronacrisis blijkbaar voor nodig.

Bekijk het gesprek met Rob Wijnberg in M hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele uitzending van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Rob Wijnberg: "Coronacrisis nodig om vitale beroepen te zien" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV