Video: Nederlandse artiesten hebben het zwaar door coronavirus

Video: Nederlandse artiesten hebben het zwaar door coronavirus

Video: <em>Nederlandse artiesten</em> hebben het zwaar door coronavirus De uitbraak van het coronavirus zorgt ervoor dat ook Nederlandse artiesten het momenteel zwaar hebben. Al hun optredens zijn afgezegd en dus zitten velen van hen werkloos thuis. Het initiatief om veel of zelfs alleen maar Nederlandse muziek op de radio te draaien wordt dan ook enthousiast ontvangen door tal van artiesten. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook ZIEN: Davina Michelle, Alain Clark & Glen Faria zingen 17 Miljoen Mensen Bekijk deze video » NOS Stories: radiostations draaien op Koningsdag alleen Nederlandse muziek Bekijk deze video »
TV :
Video: Nederlandse artiesten hebben het zwaar door coronavirus

De uitbraak van het coronavirus zorgt ervoor dat ook Nederlandse artiesten het momenteel zwaar hebben. Al hun optredens zijn afgezegd en dus zitten velen van hen werkloos thuis. Het initiatief om veel of zelfs alleen maar Nederlandse muziek op de radio te draaien wordt dan ook enthousiast ontvangen door tal van artiesten.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Nederlandse artiesten hebben het zwaar door coronavirus of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV