Sterren in Quarantaine: Tim Douwsma kijkt de hele dag Bumba en de Teletubbies

Sterren in Quarantaine: Tim Douwsma kijkt de hele dag Bumba en de Teletubbies

<em>Sterren in Quarantaine</em>: Tim Douwsma kijkt de hele dag Bumba en de Teletubbies RTL Boulevard heeft tijdens deze gekke tijden een nieuw item bedacht: 'Sterren in Quarantaine'. Daarom deelde Tim Douwsma wat beelden uit zijn leven op dit moment. Bekijk hier meer van Sterren in Quarantaine Sterren in Quarantaine: Bekijk hier de hilarische vlog van Janice Bekijk deze video » Sterren in Quarantaine: Samantha Steenwijk krijgt bezoek van bijzondere eend Bekijk deze video » ''Heel veel spelen met de kleine''Want wat doet de zanger nu hij de hele dag thuis zit? Hij kijkt vooral veel Bumba en de Teletubbies met zijn zoontje Dez. Bekijk de hele vlog in de video van RTL Boulevard hierboven. RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Zo vierde Tim Douwsma de eerste kerst met zoontje Dez: "Het is ons goud" Bekijk deze video » Zien: deze BN'ers spelen de dragqueens in De TV Kantine Bekijk deze video »
Entertainment :
Sterren in Quarantaine: Tim Douwsma kijkt de hele dag Bumba en de Teletubbies

RTL Boulevard heeft tijdens deze gekke tijden een nieuw item bedacht: 'Sterren in Quarantaine'. Daarom deelde Tim Douwsma wat beelden uit zijn leven op dit moment.

Bekijk hier meer van Sterren in Quarantaine

''Heel veel spelen met de kleine''
Want wat doet de zanger nu hij de hele dag thuis zit? Hij kijkt vooral veel Bumba en de Teletubbies met zijn zoontje Dez. Bekijk de hele vlog in de video van RTL Boulevard hierboven.

RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Sterren in Quarantaine: Tim Douwsma kijkt de hele dag Bumba en de Teletubbies of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV