M gemist? Vrouwen met hartproblemen worden minder goed behandeld dan mannen

M gemist? Vrouwen met hartproblemen worden minder goed behandeld dan mannen

<em>M</em> gemist? Vrouwen met hartproblemen worden minder goed behandeld dan mannen Bekijk meer uit M Talkshow M gemist? Rob Wijnberg: "Coronacrisis nodig om vitale beroepen te zien" Bekijk deze video » M gemist? Jeroen Smit onder de indruk: "Hele wereld vecht tegen hetzelfde" Bekijk deze video » OnderzoekHartproblemen worden bij vrouwen slechter herkend en ook minder goed behandeld dan bij mannen. Cardioloog en hoogleraar Angela Maas is samen met filmmaker en hartpatiënt Hella de Jonge te gast bij Margriet. In de documentaire 'De slag om het vrouwenhart' onderzoeken ze wat hiervan de gevolgen zijn. Bekijk het gesprek met Hella en Angela in M hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele uitzending van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv. Jinek gemist? Cardioloog Wilco Tanis vreest veel doden door hart- en vaatziekten Bekijk deze video » Op1: Stella Salden: 'Veel zorgmedewerkers zijn bezorgd om gezondheid' Bekijk deze video »
Talkshow :
M gemist? Vrouwen met hartproblemen worden minder goed behandeld dan mannen

Bekijk meer uit M

Onderzoek
Hartproblemen worden bij vrouwen slechter herkend en ook minder goed behandeld dan bij mannen. Cardioloog en hoogleraar Angela Maas is samen met filmmaker en hartpatiënt Hella de Jonge te gast bij Margriet. In de documentaire 'De slag om het vrouwenhart' onderzoeken ze wat hiervan de gevolgen zijn.

Bekijk het gesprek met Hella en Angela in M hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele uitzending van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op M gemist? Vrouwen met hartproblemen worden minder goed behandeld dan mannen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV