Bekijk hier de levensgevaarlijke autorit uit Chateau Meiland

Bekijk hier de levensgevaarlijke autorit uit Chateau Meiland

Bekijk hier de levensgevaarlijke autorit uit <em>Chateau Meiland</em> Het nieuwe en langverwachte seizoen van Chateau Meiland is alweer een tijdje op de buis. In de laatste aflevering ging het weer eens goed mis met de familie Meiland. Bekijk in de video hierboven de gevaarlijke actie van Erica en Maxime achter het stuur. Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur op SBS6 te zien. Je kunt alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Zien: Maxime Meiland over suïcidale gedachten na uitlekken naaktfilmpje Bekijk deze video » Martien Meiland amputeert bijna eigen been: "Dat rothout! Ik ben het zo zat!" Bekijk deze video »
Entertainment :
Bekijk hier de levensgevaarlijke autorit uit Chateau Meiland

Het nieuwe en langverwachte seizoen van Chateau Meiland is alweer een tijdje op de buis. In de laatste aflevering ging het weer eens goed mis met de familie Meiland. Bekijk in de video hierboven de gevaarlijke actie van Erica en Maxime achter het stuur.

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur op SBS6 te zien. Je kunt alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hier de levensgevaarlijke autorit uit Chateau Meiland of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV