Britts Gouwe Ouwen gemist? Vrouw wil geen hulp van Britt Dekker: ''Nee ik ga niet naar bed!''

Britts Gouwe Ouwen gemist? Vrouw wil geen hulp van Britt Dekker: ''Nee ik ga niet naar bed!''

<em>Britts Gouwe Ouwen</em> gemist? Vrouw wil geen hulp van <em>Britt Dekker</em>: ''Nee ik ga niet naar bed!'' Bekijk hier meer uit afl 1 81-jarige dame uit Britts Gouwe Ouwen erg dankbaar: ''Ik begin nu pas te leven!'' Bekijk deze video » Zien: Britt Dekker gaat op hilarisch uitje naar de supermarkt in Britts Gouwe Ouwen Bekijk deze video » Voordat het coronavirus ook ons land bereikte, was Britt Dekker druk bezig met de opnamen van Britts Gouwe Ouwen. Britt hielp namelijk mee in een verzorgingstehuis, waar iedereen nog in en uit mag lopen. ''Dit wordt een lastige situatie!''Tijdens haar verblijf in het verzorgingstehuis organiseert Britt tal van leuke uitstapjes en gezellige evenementen voor de ouderen, waardoor ze soms uit hun eenzaamheid worden gehaald. Zelfs verhaaltje overtuigt nietBritt komt vol goede moed de kamer binnen en vertelt dat ze haar komt helpen met naar bed brengen. Maar dat ziet de dame helemaal niet zitten. “Nee, ik ga niet naar bed!” Zelfs als Britt belooft dan een verhaaltje voor te lezen, wil ze van niks weten. “Schei toch uit!” Bekijk in de video hierboven de hilarische beelden van de 81-jarige dame die niet naar bed wou. Britts Gouwe Ouwen is vanaf maandag 6 april wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Britts Gouwe Ouwen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Britt Dekker bij Op1: "Mensen in verzorgingshuis kunnen praatje niet kwijt" Bekijk deze video » Britt Dekker schittert in nieuw programma: "Ik dacht dat je er Unox-bak in pleurde!" Bekijk deze video »
Entertainment :
Britts Gouwe Ouwen gemist? Vrouw wil geen hulp van Britt Dekker: ''Nee ik ga niet naar bed!''

Bekijk hier meer uit afl 1


Voordat het coronavirus ook ons land bereikte, was Britt Dekker druk bezig met de opnamen van Britts Gouwe Ouwen. Britt hielp namelijk mee in een verzorgingstehuis, waar iedereen nog in en uit mag lopen.

''Dit wordt een lastige situatie!''
Tijdens haar verblijf in het verzorgingstehuis organiseert Britt tal van leuke uitstapjes en gezellige evenementen voor de ouderen, waardoor ze soms uit hun eenzaamheid worden gehaald.

Zelfs verhaaltje overtuigt niet
Britt komt vol goede moed de kamer binnen en vertelt dat ze haar komt helpen met naar bed brengen. Maar dat ziet de dame helemaal niet zitten. “Nee, ik ga niet naar bed!” Zelfs als Britt belooft dan een verhaaltje voor te lezen, wil ze van niks weten. “Schei toch uit!” Bekijk in de video hierboven de hilarische beelden van de 81-jarige dame die niet naar bed wou.

Britts Gouwe Ouwen is vanaf maandag 6 april wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Britts Gouwe Ouwen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Britts Gouwe Ouwen gemist? Vrouw wil geen hulp van Britt Dekker: ''Nee ik ga niet naar bed!'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV