Breaking: Britse premier Boris Johnson ligt op de intensive care met corona

Breaking: Britse premier Boris Johnson ligt op de intensive care met corona

<em>Breaking</em>: Britse premier <em>Boris Johnson</em> ligt op de intensive care met corona De Britse prime minister Boris Johnson is positief getest op het coronavirus. Hij is overgebracht naar de intensive care van het St Thomas Hospital in Londen, nadat zijn toestand verslechterde, melden Britse media. ICZondagavond werd Johnson in het ziekenhuis opgenomen omdat hij besmet was met het coronavirus. Johnson kampte eerst met lichte klachten, maar die blijken nu toch wat hardnekkig te zijn. "De afgelopen 24 uur heb ik milde griepklachten gehad waardoor ik getest ben: daaruit blijkt dat ik corona heb'', vertelde hij in de video die hij afgelopen week maakte. Bekijk in de video hierboven de reactie van de Britse prime minister na zijn eerste symptomen. Boris Johnson deelt videoboodschap over coronavirus: 'We gaan het verslaan' Bekijk deze video » Video: Boris Johnson heeft nacht doorgebracht in ziekenhuis vanwege coronabesmetting Bekijk deze video »
Nieuws :
Breaking: Britse premier Boris Johnson ligt op de intensive care met corona

De Britse prime minister Boris Johnson is positief getest op het coronavirus. Hij is overgebracht naar de intensive care van het St Thomas Hospital in Londen, nadat zijn toestand verslechterde, melden Britse media.

IC
Zondagavond werd Johnson in het ziekenhuis opgenomen omdat hij besmet was met het coronavirus. Johnson kampte eerst met lichte klachten, maar die blijken nu toch wat hardnekkig te zijn. "De afgelopen 24 uur heb ik milde griepklachten gehad waardoor ik getest ben: daaruit blijkt dat ik corona heb'', vertelde hij in de video die hij afgelopen week maakte.

Bekijk in de video hierboven de reactie van de Britse prime minister na zijn eerste symptomen.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Breaking: Britse premier Boris Johnson ligt op de intensive care met corona of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV