Drone van Hart van Nederland filmt liefdevolle boodschappen vanuit Purmerend

Drone van Hart van Nederland filmt liefdevolle boodschappen vanuit Purmerend

Drone van <em>Hart van Nederland</em> filmt liefdevolle boodschappen vanuit Purmerend Hart van Nederland is begonnen met een origineel initiatief. Vanaf nu zal er iedere dag een drone boven de provincie vliegen om hartverwarmende berichten van Nederlanders te filmen. Hoopvolle tekstenHet programma roept mensen op om creatieve ideeën te verzinnen die vanuit de lucht kunnen worden vastgelegd. Zo kan er bijvoorbeeld een groot hart in het grasveld worden gemaaid of een vrolijk spandoek worden opgehangen. Alles mag, zolang het maar duidelijk te zien is. Heel Nederland in beeldIedere dag zal de Hart van Nederland drone over een andere plek vliegen. Dit keer was Purmerend aan de beurt. Bekijk de beelden in de video hierboven. Wil je er zeker van zijn dat de drone jouw woning niet mist of wil je dat jouw provincie de volgende is? Meldt je dan aan op 'boodschap tegen corona'. Zien: SBS-drone filmt hartverwarmende berichten tijdens coronacrisis boven Overijssel Bekijk deze video » Schokkend: 70-jarige Huub kreeg 1,5 week geen thuiszorg Bekijk deze video »
Nieuws :
Drone van Hart van Nederland filmt liefdevolle boodschappen vanuit Purmerend

Hart van Nederland is begonnen met een origineel initiatief. Vanaf nu zal er iedere dag een drone boven de provincie vliegen om hartverwarmende berichten van Nederlanders te filmen.

Hoopvolle teksten
Het programma roept mensen op om creatieve ideeën te verzinnen die vanuit de lucht kunnen worden vastgelegd. Zo kan er bijvoorbeeld een groot hart in het grasveld worden gemaaid of een vrolijk spandoek worden opgehangen. Alles mag, zolang het maar duidelijk te zien is.

Heel Nederland in beeld
Iedere dag zal de Hart van Nederland drone over een andere plek vliegen. Dit keer was Purmerend aan de beurt. Bekijk de beelden in de video hierboven.

Wil je er zeker van zijn dat de drone jouw woning niet mist of wil je dat jouw provincie de volgende is? Meldt je dan aan op 'boodschap tegen corona'.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Drone van Hart van Nederland filmt liefdevolle boodschappen vanuit Purmerend of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV