Jinek gemist? CEO van KLM Pieter Elbers reageert op aanval van Jesse Klaver

Jinek gemist? CEO van KLM Pieter Elbers reageert op aanval van Jesse Klaver

<em>Jinek</em> gemist? CEO van KLM <em>Pieter Elbers</em> reageert op aanval van <em>Jesse Klaver</em> KLM probeert de 28.000 medewerkers die nog in dienst zijn te houden, maar dat geeft op korte termijn moeilijke dilemma's. GroenLinks-fractievoorzitter Jesse Klaver reageerde ontstemd over de grote ontslagen. Bekijk in de video hierboven de reactie van de CEO van KLM Pieter Elbers. Jinek gemist? Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Jinek terugkijken bij Gids.tv. KLM zwaar geraakt door COVID-19: "Hun omzet is gewoon gekelderd" Bekijk deze video » Op1: Noodpakket van kabinet is ook bedoeld voor mensen met flexcontract Bekijk deze video »
Talkshow :
Jinek gemist? CEO van KLM Pieter Elbers reageert op aanval van Jesse Klaver

KLM probeert de 28.000 medewerkers die nog in dienst zijn te houden, maar dat geeft op korte termijn moeilijke dilemma's. GroenLinks-fractievoorzitter Jesse Klaver reageerde ontstemd over de grote ontslagen. Bekijk in de video hierboven de reactie van de CEO van KLM Pieter Elbers.

Jinek gemist? Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Jinek terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? CEO van KLM Pieter Elbers reageert op aanval van Jesse Klaver of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier