Op1 gemist? Martin van Rijn over de run op mondkapjes: ''Het is op de wereldmarkt een bonanza''

Op1 gemist? Martin van Rijn over de run op mondkapjes: ''Het is op de wereldmarkt een bonanza''

<em>Op1</em> gemist? <em>Martin van Rijn</em> over de run op mondkapjes: ''Het is op de wereldmarkt een bonanza'' Bekijk hier meer uit Op1 Op1 gemist? Britse premier Boris Johnson overgeplaatst naar intensive care Bekijk deze video » Op1: Boris Johnson wordt overgenomen door Dominic Raab: ''Hij staat niet bij iedereen goed bekend'' Bekijk deze video » Op1 gemist? Nieuwe minister van Medische Zorg Martin van Rijn: ''Ik heb wel een halfuurtje nagedacht'' Bekijk deze video » Op1 gemist? Veel zorgen bij prof. dr. Ernst Kuipers door enorme daling kankerdiagnoses Bekijk deze video » ''Het is op de wereldmarkt een bonanza''Martin van Rijn is de kersverse minister voor Medische Zorg. Van Rijn was te gast bij Jinek om het o.a. te hebben over de enorme run op mondkapjes. Bekijk het item in de video hierboven. Op1 gemist? Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Martin van Rijn is de vervanger van Bruno Bruins: 'Goede en heldere zet' Bekijk deze video » Toespraak minister Martin van Rijn over Coronacrisis: ‘Dit is een sprint en marathon’ Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Martin van Rijn over de run op mondkapjes: ''Het is op de wereldmarkt een bonanza''

Bekijk hier meer uit Op1


''Het is op de wereldmarkt een bonanza''
Martin van Rijn is de kersverse minister voor Medische Zorg. Van Rijn was te gast bij Jinek om het o.a. te hebben over de enorme run op mondkapjes. Bekijk het item in de video hierboven.

Op1 gemist? Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Martin van Rijn over de run op mondkapjes: ''Het is op de wereldmarkt een bonanza'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV