Jort Kelder: "Wat doet de coronacrisis met ons mensbeeld?"

Jort Kelder: "Wat doet de coronacrisis met ons mensbeeld?"

<em>Jort Kelder:</em> &quot;Wat doet de coronacrisis met ons mensbeeld?&quot; Ook dinsdag sprak Jort Kelder in zijn JortCall met zijn gasten over wat er in Nederland allemaal gaande is vanwege de coronacrisis: "We gaan het vandaag over de toekomst hebben. Wat levert deze crisis ons op en wat doet het met ons mensbeeld? Komen wij hier beter uit en leren wij hiervan?", vraagt Kelder zich af. Bekijk de hele JortCall hierboven. Bekijk ook Jort Kelder: "Ik derf dit crisisje zo'n 150.000 tot 200.000 euro" (video) Bekijk deze video » Op1 gemist? Jort Kelder reageert op zijn omstreden uitspraak over ''dikke, rokende 80-plussers" Bekijk deze video »
Show :
Jort Kelder: "Wat doet de coronacrisis met ons mensbeeld?"

Ook dinsdag sprak Jort Kelder in zijn JortCall met zijn gasten over wat er in Nederland allemaal gaande is vanwege de coronacrisis: "We gaan het vandaag over de toekomst hebben. Wat levert deze crisis ons op en wat doet het met ons mensbeeld? Komen wij hier beter uit en leren wij hiervan?", vraagt Kelder zich af. Bekijk de hele JortCall hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jort Kelder: "Wat doet de coronacrisis met ons mensbeeld?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV