Veel zorgen om Boris Johnson: "Hij krijgt zuurstof toegediend" (video)

Veel zorgen om Boris Johnson: "Hij krijgt zuurstof toegediend" (video)

De Britse premier Boris Johnson lijdt al zo'n anderhalve week aan milde symptomen van het coronavirus - tot gisteravond. Johnson moest in allerijl naar de intensive care worden overgebracht omdat zijn situatie verslechterde. "Hij krijgt zuurstof toegediend, maar ligt nog niet aan de beademing."

Veel zorgen
In Groot-Brittannië, maar ook in de rest van de wereld, maken veel mensen zich zorgen over de gezondheid van de markante politicus. Engeland-correspondent Joost van Mierlo vertelt dat de situatie van Johnson eigenlijk hetzelfde is als gisteravond. Een vervelende situatie voor de "grenzeloze optimist" Johnson: "Maar het lijkt erop dat hij het virus onderschat heeft."

Bekijk de reportage van De Telegraaf over Boris Johnson hieronder.

Veel zorgen om <em>Boris Johnson</em>: &quot;Hij krijgt zuurstof toegediend&quot; (video) De Britse premier Boris Johnson lijdt al zo'n anderhalve week aan milde symptomen van het coronavirus - tot gisteravond. Johnson moest in allerijl naar de intensive care worden overgebracht omdat zijn situatie verslechterde. "Hij krijgt zuurstof toegediend, maar ligt nog niet aan de beademing." Veel zorgenIn Groot-Brittannië, maar ook in de rest van de wereld, maken veel mensen zich zorgen over de gezondheid van de markante politicus. Engeland-correspondent Joost van Mierlo vertelt dat de situatie van Johnson eigenlijk hetzelfde is als gisteravond. Een vervelende situatie voor de "grenzeloze optimist" Johnson: "Maar het lijkt erop dat hij het virus onderschat heeft." Bekijk de reportage van De Telegraaf over Boris Johnson hieronder. Bekijk ook Op1 gemist? Britse premier Boris Johnson overgeplaatst naar intensive care Bekijk deze video » Video: Donald Trump wenst zieke Boris Johnson beterschap Bekijk deze video »
Buitenland :
Veel zorgen om Boris Johnson: "Hij krijgt zuurstof toegediend" (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Veel zorgen om Boris Johnson: "Hij krijgt zuurstof toegediend" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV