Video: Nederland denkt aan omstreden app die coronapatiënten kan volgen

Video: Nederland denkt aan omstreden app die coronapatiënten kan volgen

Video: Nederland denkt aan omstreden app die coronapatiënten kan volgen Een app gebruiken om het coronavirus te bestrijden: in verschillende landen lijkt dit goed te werken. Om die reden overweegt ook Nederland dit middel in te zetten. Met deze app kunnen coronapatiënten gevolgd worden en kan er in kaart gebracht worden waar die persoon is geweest. Zo wordt ook duidelijk met wie hij of zij in aanraking is geweest en kunnen die mensen vervolgens in quarantaine geplaatst worden. Bekijk hierboven het fragment voor meer uitleg over de app. Bekijk ook Goedemorgen Nederland: Diederik Gommers verwacht spannende weken op ic Bekijk deze video » Goedemorgen Nederland: Slachtofferhulp springt bij op Intensive Care Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Nederland denkt aan omstreden app die coronapatiënten kan volgen

Een app gebruiken om het coronavirus te bestrijden: in verschillende landen lijkt dit goed te werken. Om die reden overweegt ook Nederland dit middel in te zetten. Met deze app kunnen coronapatiënten gevolgd worden en kan er in kaart gebracht worden waar die persoon is geweest. Zo wordt ook duidelijk met wie hij of zij in aanraking is geweest en kunnen die mensen vervolgens in quarantaine geplaatst worden.

Bekijk hierboven het fragment voor meer uitleg over de app.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Nederland denkt aan omstreden app die coronapatiënten kan volgen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV