Ophef: Chateau Meiland rijdt "onverantwoord" zonder kinderautostoel

Ophef: Chateau Meiland rijdt "onverantwoord" zonder kinderautostoel

SBS6 deelt een nieuw fragment van Chateau Meiland. Hierin is te zien dat de familie onderweg is met de auto. Drie man op de achterbank, plus het jonge meisje Claire. Op social media wordt hier negatief op gereageerd.

"Lekker onverantwoord"
Verschillende SBS6-Instagramvolgers reageren op deze "onverantwoorde" actie in het programma Chateau Meiland. "Kinderautostoel niet nodig?" en "Lekker onverantwoord met dat kindje in de auto zonder autostoel", wordt er onder de video geschreven.

Bekijk hieronder de SBS6-video met het Chateau Meiland-fragment:

Ophef: <em>Chateau Meiland</em> rijdt &quot;onverantwoord&quot; zonder kinderautostoel SBS6 deelt een nieuw fragment van Chateau Meiland. Hierin is te zien dat de familie onderweg is met de auto. Drie man op de achterbank, plus het jonge meisje Claire. Op social media wordt hier negatief op gereageerd. "Lekker onverantwoord"Verschillende SBS6-Instagramvolgers reageren op deze "onverantwoorde" actie in het programma Chateau Meiland. "Kinderautostoel niet nodig?" en "Lekker onverantwoord met dat kindje in de auto zonder autostoel", wordt er onder de video geschreven. Bekijk hieronder de SBS6-video met het Chateau Meiland-fragment:
TV :
Ophef: Chateau Meiland rijdt "onverantwoord" zonder kinderautostoel
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ophef: Chateau Meiland rijdt "onverantwoord" zonder kinderautostoel of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV