Bekijk docu Forum voor Democratie over corona in Nederland

Bekijk docu Forum voor Democratie over corona in Nederland

Het Forum voor Democratie volgt al het nieuws over de coronacrisis op de voet en heeft er nu zelfs een mini-documentaire over gemaakt: "Het is precies drie weken sinds de scholen dicht gingen en twee weken sinds de lockdown", begint Thierry Baudet.

Hoopvol gestemd
Hij vervolgt: "De eerste resultaten zijn voorzichtig positief. We mogen heel voorzichtig, met alle mitsen en maren die er natuurlijk bij horen, een heel klein beetje hoopvol gestemd zijn." Het is een reden voor Baudet om naar de toekomst te kijken: "Het wordt tijd om na te denken over een exit-strategie."

Bekijk docu <em>Forum voor Democratie</em> over corona in Nederland Het Forum voor Democratie volgt al het nieuws over de coronacrisis op de voet en heeft er nu zelfs een mini-documentaire over gemaakt: "Het is precies drie weken sinds de scholen dicht gingen en twee weken sinds de lockdown", begint Thierry Baudet. Hoopvol gestemdHij vervolgt: "De eerste resultaten zijn voorzichtig positief. We mogen heel voorzichtig, met alle mitsen en maren die er natuurlijk bij horen, een heel klein beetje hoopvol gestemd zijn." Het is een reden voor Baudet om naar de toekomst te kijken: "Het wordt tijd om na te denken over een exit-strategie." Kickstart economieDe voorman van Forum voor Democratie denkt voorzichtig aan een gecontroleerde openstelling van de samenleving. Ook heeft hij een aanvullend plan voor de economie: "Er moet echt een kickstart komen om de boel weer draaiende te krijgen." Bekijk de hele docu Corona in Nederland hierboven. Bekijk ook Thierry Baudet vindt coronamaatregelen te slap: "Je moet vooruitdenken" Bekijk deze video » Thierry Baudet bij Jinek: "Verwarring over termijn, tot april of juni?" Bekijk deze video »
Nieuws :
Bekijk docu Forum voor Democratie over corona in Nederland

Kickstart economie
De voorman van Forum voor Democratie denkt voorzichtig aan een gecontroleerde openstelling van de samenleving. Ook heeft hij een aanvullend plan voor de economie: "Er moet echt een kickstart komen om de boel weer draaiende te krijgen." Bekijk de hele docu Corona in Nederland hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk docu Forum voor Democratie over corona in Nederland of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV