Lady Gaga besteedt quarantaine nuttig: "Heb al 35 miljoen dollar opgehaald"

Lady Gaga besteedt quarantaine nuttig: "Heb al 35 miljoen dollar opgehaald"

In een videogesprek met Jimmy Kimmel vertelt zangeres Lady Gaga meer over haar initiatief One World: Together at Home, waarmee ze mensen in quarantaine een hart onder de riem wil steken en geld probeert op te halen voor de medische wereld. En dat blijkt al aardig te lukken.

35 miljoen
Tegen Kimmel, één van de hosts van het evenement, vertelt Gaga dat ze nu al 35 miljoen dollar heeft opgehaald voor medische benodigdheden en zorg - een bedrag dat ze in een week bij elkaar had. Gaga zegt dat veel filantropen en technologiebedrijven maar wat graag willen helpen met financiële steun.

Bekijk het interview van Jimmy Kimmel met Lady Gaga hieronder. Lees hier welke artiesten optreden tijdens One World: Together at Home.

<em>Lady Gaga</em> besteedt quarantaine nuttig: &quot;Heb al 35 miljoen dollar opgehaald&quot; In een videogesprek met Jimmy Kimmel vertelt zangeres Lady Gaga meer over haar initiatief One World: Together at Home, waarmee ze mensen in quarantaine een hart onder de riem wil steken en geld probeert op te halen voor de medische wereld. En dat blijkt al aardig te lukken. 35 miljoenTegen Kimmel, één van de hosts van het evenement, vertelt Gaga dat ze nu al 35 miljoen dollar heeft opgehaald voor medische benodigdheden en zorg - een bedrag dat ze in een week bij elkaar had. Gaga zegt dat veel filantropen en technologiebedrijven maar wat graag willen helpen met financiële steun. Bekijk het interview van Jimmy Kimmel met Lady Gaga hieronder. Lees hier welke artiesten optreden tijdens One World: Together at Home. Zien: Elton John en vele artiesten verzamelen miljoenen euro's met huiskamerconcerten Bekijk deze video » Zien: One World: Together at Home-coronashow op 18 april met Lady Gaga Bekijk deze video »
Entertainment :
Lady Gaga besteedt quarantaine nuttig: "Heb al 35 miljoen dollar opgehaald"

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lady Gaga besteedt quarantaine nuttig: "Heb al 35 miljoen dollar opgehaald" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV